May 26, 2024

UKA Pain

Löpning

UKA Pain


UKA Pain = Vilket slit” eller "Vilken pina" på Älvdalska och nog kan man säga att jäklar va alla kämpade och slet tappert genom banan. Deltagarna sprang olika banor (100miles/100km/50km/28km och 12km) och jag var helt slut efter 1 km med utrustningen (behöver verkligen ta tag i träningen alltså) är verkligen imponerad hur alla kämpade genom banorna med ett lende på läpparna. Grymt bra jobbat! Tyvärr fick jag inte med alla på bild speciellt 12km klassen fick jag inte med alls då jag var uppe på Hykjeberget och dom sprang inte upp där alls. Den här typen av lopp är helt ny logistisk utmaning för mig, men nu har jag massa nya lösningar hur jag kan förbättra planeringen till nästa gång för att få med så många som möjligt på bild.

än en gång blev man väl bemött av arrangörerna och lärde känna nya människor som är alltid trevligt.


Sen får vi inte glömma att denna gång hade jag min älskade sambo med mig som faktiskt tog hand om kamera nr 2 och tog jätte fina bilder från vinklar jag inte hann med, det var dock en kort stund då vi hade våra kära hundar med oss och Flash är lite bökig då han gärna vill springa också (han behöver miljöträna en del där av är han med ibland på tävlingar) sen är planen att sakta men säkert jobba upp att vi är två i företaget som fotograferar på tävlingarna när det är möjligt.


Nu fortsätter arbetet med att ladda upp bilderna så jag får ut dom så fort som möjligt. Nästa helg blir det Agility både i Avesta och Hedemora så vi ses där ute på banan.