Till Hunden


Klicka här

Tryck på Kläder


Klicka här

Muggar/Flaskor


Klicka här


Gravering/skärning.


Klicka här


Specialbeställning.


Har ni egna kläder som ni vill ha vinyltryck på eller vill ha nån typ av skylt så tveka inte att kontakta mig.


Kontakta mig


Viktig info

"Vår policy för tillverkning och leverans av produkten är att påbörja produktionen omedelbart efter mottagen betalning av fakturan. Detta tillvägagångssätt säkerställer att vi kan påbörja tillverkningsprocessen och sträva efter att leverera produkten inom de avtalade tidsramarna.

Vi förstår att detta kan vara en viktig del av ert beslut att göra en beställning hos oss. Genom att kräva betalning innan tillverkning minskar vi risken för eventuella förseningar och möjliggör en smidigare produktionsprocess. Detta möjliggör också att vi kan tillhandahålla produkten av högsta kvalitet och upprätthålla vår standard för service och leverans.

Vi strävar alltid efter att upprätthålla öppen kommunikation och transparens under hela processen. Om det finns några frågor eller funderingar angående våra betalnings- och tillverkningsvillkor är ni välkomna att kontakta oss när som helst.

Tack för ert förtroende och samarbete. Vi ser fram emot att leverera en produkt som uppfyller era förväntningar och behov

Kund Galleri/omdömmen


Gå till galleriet