Mugg


Denna 325ml mugg är tillverkad av högkvalitativ AAA-klassad keramik. Den är lätt att rengöra och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Den är perfekt för att skapa en personlig gåva eller att bara ha för sig själv.


Pris: 159kr + frakt


Vid beställning fyll i

Namn:

Adress:

Postnummer:

Stad:


Mugg


Text:

Ladda upp bild (Bilden behöver va högupplöst)


Önskemål:BESTÄLL


Vattenflaska

Färger: Vit, Röd, Blå, Turkos, Grön, Orange, Rosa, Lila, Regnbåge


Vår Vattenflaska med ett elegant glas och löstagbart neoprenfodral passar såväl vatten som andra icke-kolsyrade drycker. Flaskan är läckagefri rymmer 500ml och har måtten Ø6X22CM. Personalisera din egen Vattenflaska med vår sublimeringstjänst helt efter ditt eget tycke och smak. Priset är inkl. tryck.Pris: 199kr + frakt


Vid beställning fyll i

Namn:

Adress:

Postnummer:

Stad:

Färg:


Vattenflaska


Text:


Önskemål:BESTÄLL


Vid Beställning Fyll i mailen med:

Namn:

Adress:

Postnummer:

Stad:


*Storlek:

*Färg:

Produkt:

**Text

**Bild

Önskemål:


så kontaktar vi dig snarast.


Viktig info

"Vår policy för tillverkning och leverans av produkten är att påbörja produktionen omedelbart efter mottagen betalning av fakturan. Detta tillvägagångssätt säkerställer att vi kan påbörja tillverkningsprocessen och sträva efter att leverera produkten inom de avtalade tidsramarna.

Vi förstår att detta kan vara en viktig del av ert beslut att göra en beställning hos oss. Genom att kräva betalning innan tillverkning minskar vi risken för eventuella förseningar och möjliggör en smidigare produktionsprocess. Detta möjliggör också att vi kan tillhandahålla produkten av högsta kvalitet och upprätthålla vår standard för service och leverans.

Vi strävar alltid efter att upprätthålla öppen kommunikation och transparens under hela processen. Om det finns några frågor eller funderingar angående våra betalnings- och tillverkningsvillkor är ni välkomna att kontakta oss när som helst.

Tack för ert förtroende och samarbete. Vi ser fram emot att leverera en produkt som uppfyller era förväntningar och behov