April 28, 2024

Muddy Paws K9 Biathlon

K9 Biathlon

Lerigt och blött


Vilken helg det var. kallt, blött och lerigt. men fantastiska bilder det blev och fantastiska deltagare! Årets första Muddy Paws K9 och det drog igång med rejäl vända av kyla. jag började min dag vid dagvatten röret där jag drog på mig vadarbrallor och gjorde mitt yttersta att fånga så många som möjligt på bild. Men det regna och va kallt så tillslut fick jag ta mig därifrån då tårna höll på frysa sönder.. samt jag satt fast i leran . Men grymma bilder vart det allafall!


Jag skulle springa söndag eftermiddag men tyvärr så fick jag en sån huvudvärk som inte ens alvedon eller ipren hjälpte mot, så jag fick avbryta fotograferande lite tidigare också, i efterhand så fick jag så dåligt samvete då man läser att flera tävlande inte blivit fotograferad vid SUP hindret.

Jag hoppas att alla hade trevligt ändå och att ni bokar plats i september =) för då ska jag springa med eller utan huvudvärk !

Ne nu blir det vila men nästa helg är det bergahundar sprint och då är det nya tag.. tills dess ha de !