April 19, 2024

Hapimag

Draghundsport

Barmarksdrag

Vad jag haft fullt upp. Tog en vecka att skriva i bloggen.

måste skärpa till mig lite.

Hapimag. min första deltagande i det och vad jag har saknat att fotografera draghundstävling i barmark.

Trots att vädret inte var perfekt så var den helt okej, inte för varmt inte för kallt perfekt för hundarna att dra i. Dock så kom det lite småregn ibland så jag fick hålla mig i tältet en stund på lördagen men sen var det bra igen.

På söndag däremot så stormade det till sig lite. usch va läskigt det var att köra hem med husvagnen, en resa som skulle ta ca 4 timmar tog 7 timmar.

Men trots att vädret var som det var så tycker jag att resan var grymt rolig. träffa massa trevliga människor igen, fotografera snabba ekipage och utmanade mig som vanligt att försöka hitta nya vinklar.

Det enda som inte gick bra för mig var att kranen i toaletten börja läcka så kunde inte använda vattnet i husvagnen. så jag kommer få inhandla en ny kran till husvagnen.


Sen kan jag väl avslöja att jag håller på med en dokumentär av draghundssporten och har intervjuat några st. och kommer intervjua fler under resans gång. Tanken med denna dokumentären är att få fler att vilja testa på draghundssporten, visa hur spännande och rolig sport det är.

men detta är ett projekt som kommer hålla på hela året så vi får se hur det går. aldrig gjort det men nån gång måste det vara den första.


Ne nu blir det avsluta men tack för mig denna gång. vi ses